lauantai 2. heinäkuuta 2016

10.6 EF Malta



Ensimmäinen kunnon päivä Maltalla alkoi herätyksellä 7,30 aikaan. Syötiin aamupala, pukeuduttiin ja pakattiin reput. Ensimmäisenä aamuna host äiti vei meidät koululle ja yritti samalla näyttää mistä me pääsisimme bussilla kouluun ja mistä kotiin(ei ymmärretty ollenkaan). Koululla meidät jaettiin luokkaryhmiin tasotestin perusteella ja sitten alkoi jo ensimmäiset tunnit.



Koulu loppui 12.10 ja 13.00 alkoi orientation walk, jossa ef liiderien johdolla käveltiin Sliemassa, jotta opittaisiin missä on mitäkin. Samalla käytiin ostamassa julkisen liikenteen bussikortit niille jotka sitä tarvitsi. 17.00 päästiin hosteihin syömään illallista, rentoutumaan ja vaihtamaan vaatteita.



19.30 mentiin takaisin koululle, mistä lähdettiin yhdessä sliemaan. Sliemassa meillä oli ilta-aktiiviteetti, jossa 6 hengen ryhmissä meidän piti ottaa kuvia aiheiden perusteella.


Ilta-aktiiviteetista päästiin hostiin noin 10.30. Hostissa tehtiin vain iltahommat, käytiin suihkussa, katsottiin snäpit ja insta kuvat ja ruvettiin nukkumaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti